ARRANGEMENTEN

 
WORKSHOPS & HIGH TEA
 
 ARRANGEMENTEN VANUIT ONS EIGEN ATELIER ZIE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN ONDER DE RUBRIEK WORKSHOPS EN PRIJZEN OP ONZE WEBSITE, ONDER VERDEELD IN MOZAIEK EN GLAS IN LOOD!!!
 
NIEUW IN 2019 
 
2019 wordt ons vijfde seizoen en hebben vele van U ons al weten te vinden. In 2015 begonnen met de theetuin met in 2016 de uitbreiding van cursus en workshops aanbod in ons atelier. De unieke combinatie van de workshops in combinatie met de high tea in theetuin maken een leuk arrangement van zo'n vijf uur en inmiddels kunnen wij wel stellen dat dit onze kracht is. Daarom uitbreiding van ons aanbod en door de samenwerking aan te gaan met andere enthousiaste workshops aanbieders. Komend seizoen komt Karin bij ons de workshop paneel schilderen geven, Jolijn dotpainten en Hans gaat ons onderwijzen in het vlechten van wilgentenen.
 
 
We beginnen dit arrangement met de zoete lekkernijen van de high tea waarna aanvang workshop tot de lunch waarin we de hartigheden van de high tea serveren. Vervolgens finishing touch workshop. De dag sluiten we af met hartig hapje en een cider om te proosten op een leuke, gezellige, culinaire en creatieve dag.
 
 
 
Docente Karin Blauwhof komt op de data zaterdag 4 mei, 6 juli en 7 september de workshop paneel beschildering geven.
Aanvang dag 11.00 tot 16.00 uur. Arrangementsprijs 42,50 euro p.p.
 
 
 
 
Docent Hans Engberts ontvangen wij op zaterdag 6 april en zondag 7 april voor paas arrangement, zaterdag 1 juni voor bloemenmand en zaterdag 7 december en zondag 8 december voor kerst arrangement.
 
Paasworkshops zijn  inclusief de high tea en bloemstuk, tijd 11.00 tot 17.00 uur, prijs 49.50 euro p.p.
 
Zaterdag kan er een krans worden gevlochten en op de zondag wordt er een paasmand gevlochten. (foto's volgen). De high tea en opmaak met bloemstuk worden door ons verzorgd.
 
Bloemenmand is inclusief high tea en vullen van de mand met eenjarige klimplanten, aanvang dag 11.00 tot 17.00 uur, prijs 49,50 euro p.p.
 
Kerstworkshops zijn inclusief de high tea en bloemstuk, tijd 11.00 tot 17.00 uur, prijs 49.50 euro p.p.
 
Zaterdag wordt er een alternatieve kerstboom gevlochten en zondag worden er bollen gevlochten (foto's volgen). High tea en de opmaak met lichtjes en kerstgroen verzorgen wij.
 
 
Docente Jolijn Kolthof mochten wij vorig seizoen al ontvangen, we hebben haar uitgenodigd de workshops dotpainting op de volgende data te komen geven zaterdag 16 maart, zaterdag 22 juni en zaterdag 16 november.
 

Dotpainten op canvasdoek

Ook wel stippelen genoemd. Deze oude (verslavend leuke) verftechniek komt oorspronkelijk bij de aboriginals vandaan. Zij vertelden op deze manier hun verhaal.   Tijdens deze dot workshop mag ook jij je verhaal vertellen, maar dan via dots, canvasdoek 30 x 30 ,verf en vele kleuren. Ik leer je de verschillende technieken en patronen met diverse materialen. Of je gaat heerlijk ontspannen aan de slag op je eigen creatieve manier. Je zal merken dat dit een rustgevende uitwerking op je zal hebben. Iedereen gaat naar huis met een uniek werk, en is wellicht een verslaving rijker.   

 
Aanvang dag 11.00 tot 16.00 uur. Arrangementsprijs 42,50 euro p.p.
 
UKUNT INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN, WORKSHOPS GAAN DOOR BIJ MINIMALE INSCHRIJVING VAN ACHT PERSONEN, HEEFT U ZELF EEN GROEP EN WILT U LIEVER OP EEN ANDERE DATUM OOK DAT IS MOGELIJK.
 

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops, cursussen, arrangementen en high tea maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.

 

 

EN HIER DOEN WIJ HET VOOR!!!

 

Met wie bezoekt u ons in 2019? bekijk ons aanbod cursussen, workshops en arrangementen mozaiek, glas in lood & tiffany met foto galerij onder de rubriek workshops en prijzen.