ATELIER

In 2016 zijn wij begonnen activiteiten aan te bieden in ons atelier. Voor groepen, teambuilding, vriend(inn), familie-uitjes en of kinderpartijtjes tot 30 personen bieden wij dag- en dagdeel  mozaiek workshops, al of niet in combinatie met high-tea , of lunch. 

Volg ons ook op facebook, www.facebook.com/theetuinthetwins, waar wij regelmatig eigen werk, werk van cursisten en onze arrangementen publiceren.

 Ook verzorgen wij workshops op locatie, met uitzondering van glas in lood en tiffany, voor deze workshops is gereedschap nodig die alleen in het atelier aanwezig is.  

Er bestaat de mogelijkheid om vrij te werken tijdens openingstijden donderdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. U kunt zelf aan het werk in het atelier. Ik ben wel aanwezig om u te helpen en eventueel te adviseren. Verder verzorgen wij een kopje koffie en/of thee met een lekkernij. Het dagdeel bestaat uit 2,5 uur. U kunt met uw eigen materiaal werken of bij ons aanschaffen. Voor een dagdeel rekenen wij 12,50 euro inclusief gebruik gereedschap, exclusief materiaal. Wilt u aan een groter project werken bieden wij een tien-ritten kaart aan voor 110 euro. Uiteraard kunt u dan ook werken aan projecten die wij aanbieden en die inclusief materialen zijn ( zie aanbod workshops).

 

Van september tot mei zijn bieden wij cursussen en workshops glas in lood /  tiffany, glas in lood in dubbel glas zetten en mozaiek.

Liever zelf thuis aan het werk, wij zijn geen webshop maar kunnen wel complete paketten voor u samenstellen, kom langs in ons atelier en kies zelf uw materialen en kleuren.

Echt niet creatief maar wel liefhebber wij verkopen eigen werk.

Openingstijden atelier:      maandag avond cursus glas in lood / tiffany 19.00 tot 21.30 uur

                                            donderdag ochtend cursus glas in lood / tiffany 10.00 tot 12.30 uur

                                        woensdag  hobby avond mozaiek & glas in lood - tiffany 19.00 tot 21.30 uur

                                        vrijdag middag hobby middag mozaiek & glas in lood - tiffany 13.30 tot 16.00 uur

Openingstijden hobbywinkel: donderdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Vrij werken atelier, verkoop alle materialen en gereedschappen voor uw mozaiek of glas in lood -tiffany hobby en informatie over de glas in lood cursussen en mozaiek workshops.

Schikken deze openingstijden u niet, dan maken wij graag een andere afspraak.

Fotogalerij: ATELIER

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5