Openingstijden

ONZE HUIDIGE openingstijden REKENING HOUDEND MET DE covid19 MAATREGELEN:

THEETUIN:

 Lieve mensen, gaat het dan toch gebeuren we moeten natuurlijk nog even de persconferentie afwachten maar bij terras open zijn wij er klaar voor en ontvangen wij u graag in onze theetuin. Om dit te vieren bieden wij een proeverij voor slechts 12,50 per persoon. Wat houdt dit in we proosten met u met een hartig hapje waarna zoete lekkernijen met koffie en of thee. Natuurlijk kunt u ook reserveren voor de uitgebreide luxe high tea. Atelier voor de workshops is nog niet open maar met mondkapje op kan ook hier een kijkje worden genomen. Nederland blijft grillig de ene week kunnen we in korte broek en een week later gaat er weer een dikke sjaal om. We hebben dus geen vaste openingstijden check dus altijd even de website of onze facebookpagina om teleurstelling te voorkomen.
 
ATELIER:
 
Atelier mogen we alleen openen onder de voorwaarden op afspraak met covid vrije test en het dragen van mondkapje. Wij willen toch een iets relaxter kunnen werken dus hier nog even geduld. Wel kunt u op afspraak terecht voor materiaal en gereedschappen. 
 

AGENDA 2021

ZODRA DE MAATREGELEN DIT TOELATEN ZULLEN WIJ WEER ARRANGEMENTEN VOOR HET LEUKSTE DAGJE UIT GAAN PUBLICEREN.

Arrangementen bestaan uit een workshop in combinatie met de high tea of lunch.

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

 
Ook hier voorlopig nog gesloten maar zodra dit weer mogelijk is bieden wij op de dinsdag, woensdagavond - en donderdag en vrijdagmiddag cursussen & hobby dagdelen
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig.
 
 
 

 CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY glastechnieken & mozaïek

 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken. Start zodra dit weer mogelijk is!

 Op de avond of middag er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

NIEUW Cursus glastechnieken 6 weken. Start zodra dit weer mogelijk is!

 

Kosten 185,00 euro exclusief materialen. In deze cursus komen alle glastechnieken aan bod, glas in lood, tiffany, glasfusing, emailleren en mozaïek.