Openingstijden

ONZE HUIDIGE openingstijden REKENING HOUDEND MET DE covid19 MAATREGELEN:

AGENDA 2021

 Door de lange sluiting houden wij de dinsdag t/m vrijdag gereserveerd voor onze vaste groep cursisten en hobbyisten!

Zaterdagen kan er gereserveerd worden voor alle arrangementen mozaïeken en werken met randlood.

 Arrangementen bestaan uit een workshop in combinatie met de high tea of lunch. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.

AANBIEDINGEN:

Juni, juli en augustus 
 
arrangementen mozaïek vogel wandbord klein en kleine lantaarn inclusief de high tea voor slechts 49,50 euro per persoon.
 
Zaterdag 26 juni, 17 juli, 24 juli en 21 augustus 
 
Uiteraard kan er op deze data ook voor andere vijf uur arrangementen worden geboekt. Tuinstekers, heksenbollen, vogelschaal of bloempot.
 
DAGWORKSHOPS mozaïek
 
Zaterdag 3 juli, woensdag 14 juli en zondag 22 augustus
 
Kan er gereserveerd worden voor de Boeddha, grote oosterse lantaarn, vogelhuisjes, vogel wandversiering groot en de 3d vlinder.
 
AANBIEDING workshop glas in lood/ tiffany vogel en werken met randlood 
inclusief de high tea voor slechts 49,50 euro per persoon.
 
Zaterdag 17 juli, 31 juli en 14 augustus
 

THEETUIN:

  Wij ontvangen u graag in onze theetuin. Wel op afspraak om goed te kunnen handhaven en teleurstelling te voorkomen. Zaterdagen kunt U reserveren voor de speciale aanbieding een proeverij voor slechts 12,50 per persoon. Wat houdt dit in we proosten met u met een hartig hapje waarna zoete lekkernijen met koffie en of thee. Natuurlijk kunt u ook reserveren voor de uitgebreide luxe high tea. 

 

 

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

 
Op de dinsdag, woensdagavond - en donderdag en vrijdagmiddag cursussen & hobby dagdelen
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig.
 
 
 

 CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY glastechnieken & mozaïek

 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken. 

 Op de avond of middag er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

NIEUW Cursus glastechnieken 6 weken. Start September 2021!

 

Kosten 185,00 euro exclusief materialen. In deze cursus komen alle glastechnieken aan bod, glas in lood, tiffany, glasfusing en mozaïek.