Openingstijden

ONZE HUIDIGE openingstijden REKENING HOUDEND MET DE covid19 MAATREGELEN:

AGENDA 2021

 Door de lange sluiting houden wij de dinsdag t/m vrijdag gereserveerd voor onze vaste groep cursisten en hobbyisten!

Zaterdagen verzorgen wij een homemade High Tea High Tea en alle arrangementen mozaïeken, werken met randlood en Tiffany.

 Arrangementen bestaan uit een workshop in combinatie met de high tea of lunch. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.

t/m november volgeboekt!!

 


cursus kerstgroep 10 weken 185,00

nu beginnen met de kerst een prachtige glazen groep.
 
 

kerstworkshops binnenkort data!

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

 
Op de dinsdag  woensdagavond - en donderdag en vrijdagmiddag cursussen & hobby dagdelen
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig
 
 
 

 CURSUS MOZAÏEK

Op de woensdagavond en donderdagmiddag bieden wij de cursussen mozaïek van bamboeschaal tot tafelblad, er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Daarna de mogelijkheid tot aanschaf van tienrittenkaart.

 

CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY 

 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken. 

 Op de dinsdag avond of vrijdag middag er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

 

NIEUW Cursus glastechnieken 

Al ruim een jaar ben ik bezig met de fuse techniek, waarbij het glas wordt versmolten tot zo'n 800 graden, wilt u alle technieken proberen is dit een cursus voor u! Er kan een raamwerk of object worden gemaakt waarin alle technieken worden verwerkt. 
 
Dit willen we ook gaan aanbieden op de woensdag avond en vrijdag middag en bij voldoende belangstelling op de zaterdag. 
 

Ook deze cursus beslaat zes dagdelen. Kosten 185,00 euro exclusief materialen.

 In deze cursus komen dus alle glastechnieken aan bod, glas in lood, tiffany, glasfusing en mozaïek.