Openingstijden alleen op afspraak!

AGENDA 2022/2023

vakantie 28 januari t/m 18 februari 2023
 

 

KERST ARRANGEMENTEN

 
Zaterdag 19 november (volgeboekt)
Zaterdag 26 november (volgeboekt)
vrijdag 2 december (volgeboekt)
Zaterdag 3 december (volgeboekt)
zondag 11 december (volgeboekt)
 

extra datum

Zaterdag 10 december volgeboekt (26-11-2022)

 
Gezellige dag in kerstsfeer waarbij de High Tea in kerstsfeer en workshop werken met randlood waarbij we twee sterren zullen maken. Aanvang 10.00 uur tot 17.00 uur. 
 
65,00 euro p.p. inclusief de high tea en workshop glas in lood
 
 

ARRANGEMENTEN LEUKSTE DAGJE UIT

Wilt u ons met een groep bezoeken dat kan tot maximaal twaalf deelnemers. Wij hebben een zeer groot assortiment en een prachtige locatie daarom komen wij niet naar u. 

 
2022 volgeboekt! 
 nieuwe data 2023 voor de indivuduele inschrijvingen.
 
 Arrangementen bestaan uit een workshop mozaiek, glas in lood of glasfusing in combinatie met de high tea. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.
 High Tea & werken met randlood of Tiffany
 
zaterdag 25 februari
zaterdag 11 maart
zaterdag 25 maart 
 
 
Kosten  60,00 euro p.p.
 
 
 
ARRANGEMENTEN High Tea en mozaiekworkshop
 
zaterdag 14 januari volgeboekt
zaterdag 25 februari
zaterdag 11 maart
zaterdag 25 maart
 
 workshop & High Tea arrangement prijs
kraai, vogelschaal of tuinsteker libel  

dienblad, vogel of olielamp
49,50 euro

45,00 euro
LANTAARN 35 cm 49,50 euro
 AANBIEDING BORD WELKOM KOE OF KIP 47,50 euro
 

arrangement glasfusen en High Tea

 
zaterdag 25 februari 2023 (nog twee plaatsen)
zaterdag 11 maart
zaterdag 25 maart
 
Kosten 97,50 p.p. inclusief materiaal 30x30
 

dagcursus glas in lood 

zaterdag 21 januari 2023

 

dag van 10.00 tot 16.00 inclusief koffie/thee, lunch en materiaal 20x30 cm
kosten 125,00 euro
 
Een cursus in één ontwerp met alle elementen om thuis verder te kunnen werken in dit geweldige ambacht.
 
Ook mogelijk in twee dagdelen op de dinsdag of woensdag avond, hierbij vervalt de lunch en zijn de kosten 110,00 per persoon!
 
 

Cursus en Hobby dagdelen 

Dinsdag, woensdag avond 19.00 tot 21.30 en donderdagmiddag 13.00 tot 15.30 uur cursus en hobby dagdelen. We hebben geen vaste startdatum, er kan ieder moment worden ingestroomd.
 
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 125,00 euro of 15,00 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig
 
 
 

 CURSUS MOZAÏEK

Mozaiek is zeer uitgebreid in mogelijkheden in materialen en werkwijze, wij bieden diverse ondergronden klein om te proberen, daarnaast tafelblad en torso's en een grote keuze aan materialen. Mozaiek is bij uitstek geschikt om een object nieuw leven in te blazen, kom met uw object dat van alles kan wezen en geef het een nieuw leven. Met ruime ervaring en kennis helpen wij u graag op weg naar een mooi eindresultaat. De eerste keer rekenen wij 17,50 voor instructie en brede uitleg mogelijkheden. Daarna bieden we met de aanschaf van een tienrittenkaart á 125,00 euro de mogelijkheid alle technieken te oefenen en uit te voeren. 
 

CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY 

 

 cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken 

Glas-in-lood een ambacht en hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb.

Sinds mensenheugenis wordt er glas-in-lood in raamvensters toegepast. De decoratieve toepassing van glas-in-lood wordt door de vele kleuren en maten nog steeds zeer gewaardeerd en zal uw woning een sfeer verhoging  geven.

Het vervaardigen van glas-in-lood is in de basis onveranderd en ambachtelijk gebleven. Met enthousiasme en kennis van zaken verzorgen wij een cursus van zes weken waarbij u de volledige basis eigen kunt maken.

Uiteraard geldt voor deze ambachtelijke hobby óefening baart kunst’, zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen.

Uiteraard beschikken wij over het juiste gereedschap, goede materialen, de nodige accuratesse en met een goede voorbereiding en uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn.

Er zijn geen vaste startdata er kan ieder moment worden ingestroomd. Er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. 

Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

 

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops en cursussen  maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.