Openingstijden

ONZE HUIDIGE openingstijden REKENING HOUDEND MET DE covid19 MAATREGELEN:

 Lieve mensen, wat duurt het allemaal lang. Met instandhouding van de avondklok en het ontvangen van een persoon per dag thuis is van opening helaas nog geen sprake. Zelf hopen we nu U rond juni u in goede gezondheid te mogen ontvangen voor het leukste dagje uit, cursus, workshop of materialen voor de leukste hobby voor thuis.
 

AGENDA 2021

ZODRA DE MAATREGELEN DIT TOELATEN ZULLEN WIJ WEER ARRANGEMENTEN VOOR HET LEUKSTE DAGJE UIT GAAN PUBLICEREN.

 

Arrangementen bestaan uit een workshop in combinatie met de high tea of lunch.

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

 
dinsdag, woensdagavond - en donderdag en vrijdagmiddag cursussen & hobby dagdelen
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig.
 
 
 

 CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY glastechnieken & mozaïek

 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken. Start zodra dit weer mogelijk is!

 Op de avond of middag er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm, daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft voor 110,00 euro of 12,50 per avond. Kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

NIEUW Cursus glastechnieken 6 weken. Start zodra dit weer mogelijk is!

 

Kosten 185,00 euro exclusief materialen. In deze cursus komen alle glastechnieken aan bod, glas in lood, tiffany, glasfusing, emailleren en mozaïek.

 

VRIJDAG van 13.00 tot 15.30 uur 3 plaatsen

WOENSDAG van 19.00 tot 21.30 uur 4 plaatsen

OP DE DINSDAGAVOND EN DONDERDAGMIDDAG VOLGEBOEKT!