AGENDA 2022

dagcursus glas in lood of tiffany 

Zaterdag 19 februari, 5en 19 maart, 9 april, 8 en 22 oktober, 12 en 26 november
dag van 9.30 tot 17.00 inclusief koffie/thee, lunch en materiaal 20x30 cm, (exclusief standaard)
kosten 125,00 euro
 

arrangementen 2022

 Arrangementen bestaan uit een workshop mozaiek, glas in randlood of glasfusing in combinatie met de high tea. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.
AANBIEDING 2022 High Tea & werken met randlood
 
Zaterdag 23 april, 21 mei, 25 juni, 23 juli, 20 augustus en 24 september
 
Kosten 49,50 euro p.p.
 
AANBIEDING 2022 High Tea en mozaïek workshop vogelschaal, welcome bord koe of kip
 
Zaterdag 7 mei, 4 juni, 9 juli, 6 augustus en 3 september
 
Kosten 47,50 euro p.p.
 

arrangement glasfusen en High Tea

Zaterdag 12 maart, 16 april, 14 mei, 16 juli, 13 augustus en 8 oktober
 
Kosten 97,50 p.p. inclusief materiaal 30x30
 
 

cursus en hobby dagdelen 

hebben geen vaste startdatum, er kan ieder moment worden ingestroomd.

 

Dinsdag en woensdagavond  en donderdag en vrijdagmiddag cursussen & hobby dagdelen
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig
 
 
 

 CURSUS/workshops MOZAÏEK

Op de woensdagavond workshops en donderdagmiddag bieden wij de cursussen en workshops mozaïek van bamboeschaal tot tafelblad, er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Bij grote projecten is er de mogelijkheid tot aanschaf van tienrittenkaart. En er kan met eigen materiaal of uit onze grote voorraad worden gewerkt.

WORKSHOP GLASFUSEN

Op de donderdagmiddag workshop glasfusen. Tijd 13.30 tot 16.00 uur. Kosten 75,00 euro voor werkstuk 30x30.
 
 

CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY 

 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken. 

 Op de dinsdag avond of vrijdag middag er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

 

NIEUW Cursus glastechnieken 

Al ruim een jaar ben ik bezig met de fuse techniek, waarbij het glas wordt versmolten tot zo'n 800 graden, wilt u alle technieken proberen is dit een cursus voor u! Er kan een raamwerk of object worden gemaakt waarin alle technieken worden verwerkt. 
 
 
 

Ook deze cursus beslaat zes dagdelen. Kosten 185,00 euro exclusief materialen.

 In deze cursus komen dus alle glastechnieken aan bod, glas in lood, tiffany, glasfusing en mozaïek.