Openingstijden alleen op afspraak!

AGENDA 2022

arrangementen 2022

Wilt u ons met een groep bezoeken dat kan voor de glas in lood geldt maximaal twaalf deelnemers, mozaïek maximaal 15 personen. Wij hebben een zeer groot assortiment en een prachtige locatie daarom komen wij niet naar u. Onderstaande data kan individueel worden ingeschreven, bij groepen zijn andere data bespreekbaar ook op zondag.
 
 Arrangementen bestaan uit een workshop mozaiek, glas in randlood of glasfusing in combinatie met de high tea. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.
AANBIEDING 2022 High Tea & werken met randlood of Tiffany
 
 
9 juli (ZES PLAATSEN),
23 juli, (VOLGEBOEKT)
6 augustus( ACHT PLAATSEN)
20 augustus  (ACHT PLAATSEN)
3 september (VOLGEBOEKT)
10 september (VOLGEBOEKT)
24 september (VOLGEBOEKT)
8 oktober (ACHT PLAATSEN
 
Kosten  49,50 euro p.p.
 
 
 
ARRANGEMENTEN High Tea en mozaiekworkshop
 
 
zaterdag 9 juli (NOG ZES PLAATSEN),
zaterdag 23 juli (VOLGEBOEKT), 
zaterdag 6 augustus (NOG ZES PLAATSEN), 
zaterdag 20 augustus,
zaterdag 3 september (VOLGEBOEKT),
10 september (NOG ZES PLAATSEN)
zaterdag 24 september (VOLGEBOEKT) 
en zaterdag 8 oktober
 
AANBIEDING 2022 High Tea en mozaïek workshop Welcome bord Koe of Kip 47,50 euro p.p.
 

arrangement glasfusen en High Tea

 
ZATERDAG 16 juli (ZES PLAATSEN), 
13 augustus 
en 
8 oktober
 
Kosten 97,50 p.p. inclusief materiaal 30x30
 
 

dagcursus glas in lood  

 22 oktober en 12 november
dag van 10.00 tot 16.00 inclusief koffie/thee, lunch en materiaal 20x30 cm
kosten 125,00 euro
 
Een cursus in één ontwerp met alle elementen om thuis verder te kunnen werken in dit geweldige ambacht.

 

Cursus en Hobby dagdelen 

Dinsdag, woensdag avond 19.00 tot 21.30 en donderdag- en vijdagmiddag 13.00 tot 15.30 uur cursus en hobby dagdelen. We hebben geen vaste startdatum, er kan ieder moment worden ingestroomd.
 
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig
 
 
 

 CURSUS/workshops MOZAÏEK

De cursus mozaïek van bamboeschaal tot tafelblad bevat een les kosten 17,50 waarna er kan worden verder gewerkt op de tienrittenkaart, er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. En er kan met eigen materiaal of uit onze grote voorraad worden gewerkt.
 

WORKSHOP GLASFUSEN

Kosten 75,00 euro voor werkstuk 30x30.
 
 

CURSUS GLAS IN LOOD, TIFFANY 

 

 cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken 

Glas-in-lood een ambacht en hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb.

Sinds mensenheugenis wordt er glas-in-lood in raamvensters toegepast. De decoratieve toepassing van glas-in-lood wordt door de vele kleuren en maten nog steeds zeer gewaardeerd en zal uw woning een sfeer verhoging  geven.

Het vervaardigen van glas-in-lood is in de basis onveranderd en ambachtelijk gebleven. Met enthousiasme en kennis van zaken verzorgen wij een cursus van zes weken waarbij u de volledige basis eigen kunt maken.

Uiteraard geldt voor deze ambachtelijke hobby óefening baart kunst’, zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen.

Uiteraard beschikken wij over het juiste gereedschap, goede materialen, de nodige accuratesse en met een goede voorbereiding en uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn.

Er zijn geen vaste startdata er kan ieder moment worden ingestroomd. Er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. 

Kosten cursus glas in lood - tiffany technieken 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.

 

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops en cursussen  maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.