THEETUIN

In 2015 zijn wij van start gegaan met onze theetuin. In onze prachtige landelijke theetuin schenken wij een heerlijke cappuccino/koffie en natuurlijk kopje thee met zelfgebakken lekkernij of tosti, een verfrissende smoothie, ijs en verse sappen  gedurende de maanden juni t/m augustus op de donderdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u ons met een groep bezoeken dat kan op afspraak 7 dagen per week, gehele jaar wij bieden u dan het koffie en koek arrangement. Dat bestaat uit een zelfgebakken lekkernij met een potje of koffie of thee 5 euro per persoon. Of de proeverij bestaande uit cake, gebak en scone met potje koffie of thee (mini high tea) 8 euro per persoon.

Onze specialiteit de High tea (op afspraak vanaf 4 tot 30 personen):2019 aanbieding jubileum high tea  17,50 per persoon.

De high tea starten wij met een frambozencider en hartig hapje, gevolgd door een kopje soep en de etagiere met een vis-, vlees- en vegatarische hartigheid. Vervolgens is er de mogelijkheid tot rondleiding in tuin & atelier. We sluiten af met etagiere zoete lekkernijen. Onbeperkt kunt u diverse soorten thee proeven en serveren wij naar wens een kopje koffie of cappucino.

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops, arrangementen en high tea reserveringen maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.

 

koffie  1,60 cappuccino 1,80 latte machiato 2,00 thee div. smaken 1,60 verse muntthee 2,00 potje koffie / thee 3,00
verse sappen 2,10 mineraalwater 1,50 smoothie 3,00 ijs the twins 2,50 tosti kaas 2,00 tosti ham/kaas 2,50
koffie of thee met gebak van de week 4,00 potje koffie of thee met proeverij  combinatie cake, taartje & scone 8,00        

 

 
   
   

 

Fotogalerij: THEETUIN