THEETUIN

 
Theetuin bezoekers alléén op afspraak zijn we geopend. Er zijn voor komende zondag 5 juli nog enkele plekjes, zaterdag 11 juli en zaterdag 8 augustus. Verder zijn we volgeboekt tot september in de weekenden. Dus graag tot ziens op een van voorgenoemde data voor de High Tea nu nog met de 20% korting, een West-Friese lunch, mini high tea of koffie en koek arrangement. 
 
 
CORONA THEETUIN AANBIEDING
 
TE RESERVEREN OP DE ZATERDAG EN ZONDAG!
 
 
 
Afbeeldingsresultaat voor facebook afbeelding 2020 aanbieding delen OP FACEBOOK is lief
 
 
20% korting op een HIGH TEA
 
WWW.FACEBOOK.COM/THEETUINTHETWINS
 

 

In 2015 zijn wij van start gegaan met onze theetuin met vaste openingstijden april tot oktober woensdag t/m zondag. Hiervoor bestond echter te weinig belangstelling wat het onmogelijk maakt de kaart te blijven hanteren. Door het succes van de arrangementen, combinatie High Tea en workshop hebben wij daarom besloten ons hier op te richten en zijn wij alleen nog op afspraak geopend.

Wilt u ons met een groep bezoeken dat kan op afspraak 7 dagen per week, gehele jaar wij bieden u dan het koffie en koek arrangement. Dat bestaat uit een zelfgebakken lekkernij met een potje of koffie of thee 5 euro per persoon. Of de proeverij bestaande uit cake, gebak en scone met potje koffie of thee (mini high tea) 8 euro per persoon. Ook serveren wij de West Friese lunch met kopje soep , bruine boterham boerenkaas, maisboterham met slagers ham en gebakken ei, bol salade en West Friesr krentenmik. Daarbij thee en vers boomgaardsapje 12,50 p.p.

Onze specialiteit de High tea (op afspraak vanaf 2 tot 30 personen):High Tea      27,50 per persoon, tot 6 personen

                    24,50 per persoon 6 tot 12 personen

                    19,50 per persoon 13 personen of meer

In combinatie met een van onze workshops 17,50 euro per persoon.

 Wij kunnen rekenen houding met vegetarier maar serveren niet gluten-, lactose of suikervrij.

De high tea starten wij met een frambozencider en hartig hapje, gevolgd door een kopje soep en de etagére met een vis-, vlees- en vegetarische hartigheid. Vervolgens is er de mogelijkheid tot rondleiding in tuin & atelier. We sluiten af met etagére zoete lekkernijen. Onbeperkt kunt u diverse soorten thee proeven en serveren wij naar wens een kopje koffie of cappuccino.

 

 

Fotogalerij: Theetuin