THEETUIN

In 2015 zijn wij van start gegaan met onze theetuin met vaste openingstijden april tot oktober woensdag t/m zondag. Dit gaat veranderen. Vanaf heden zijn wij alleen nog op afspraak geopend.

Wilt u ons met een groep bezoeken dat kan op afspraak 7 dagen per week, gehele jaar wij bieden u dan het koffie en koek arrangement. Dat bestaat uit een zelfgebakken lekkernij met een potje of koffie of thee 5 euro per persoon. Of de proeverij bestaande uit cake, gebak en scone met potje koffie of thee (mini high tea) 8 euro per persoon. Ook serveren wij de West Friese lunch met kopje soep , bruine boterham boerenkaas, maisboterham met slagers ham en gebakken ei, bol salade en West Friesr krentenmik. Daarbij thee en vers boomgaardsapje 12,50 p.p.

Onze specialiteit de High tea (op afspraak vanaf 4 tot 30 personen):High Tea      27,50 per persoon, tot 6 personen

                    24,50 per persoon 6 tot 12 personen

                    19,50 per persoon 13 personen of meer

In combinatie met een van onze workshops 17,50 euro per persoon.

 Wij kunnen rekenen houding met vegetarier maar serveren niet gluten-, lactose of suikervrij.

De high tea starten wij met een frambozencider en hartig hapje, gevolgd door een kopje soep en de etagére met een vis-, vlees- en vegetarische hartigheid. Vervolgens is er de mogelijkheid tot rondleiding in tuin & atelier. We sluiten af met etagére zoete lekkernijen. Onbeperkt kunt u diverse soorten thee proeven en serveren wij naar wens een kopje koffie of cappuccino.

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops, arrangementen en high tea reserveringen maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.