THEETUIN

In 2015 zijn wij van start gegaan met onze theetuin. In onze prachtige landelijke theetuin schenken wij een heerlijke cappuccino/koffie en natuurlijk kopje thee met zelfgebakken lekkernij of tosti, een verfrissende smoothie, ij en verse sappen  gedurende de maanden juni t/m augustus op de donderdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u ons met een groep bezoeken dat kan op afspraak 7 dagen per week, gehele jaar wij bieden u dan het koffie en koek arrangement. Dat bestaat uit een zelfgebakken lekkernij met een potje of koffie of thee 5 euro per persoon. Of de proeverij bestaande uit cake, gebak en scone met potje koffie of thee (mini high tea) 8 euro per persoon.

Onze specialiteit de High tea (op afspraak vanaf 4 tot 30 personen):
High tea basic - 15,00 euro per persoon
High tea uitgebreid - 19,50 per persoon.

De high tea starten wij met een overheerlijke smoothie en hartig hapje, gevolgd door een etagiere zoete lekkernijen bij de basic high tea, bij de uitgebreide high tea is er eerst de etagiere met een vis-, vlees- en vegatarische hartigheid. Beide high tea's sluiten we af met chocolade verrassing die wij nog even een verrassing houden. bij beide high tea's kunt u diverse soorten thee proeven en serveren wij naar wens een kopje koffie of cappucino.

Fotogalerij: THEETUIN