CURSUS

 
Op de dinsdagochtend en dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur 
 
Mozaiek is zeer uitgebreid in mogelijkheden in materialen en werkwijze, 3d mozaiek, op foto mozaieken, direct of indirect waarbij allerlei verschillende gereedschappen ter beschikking staan. Wij bieden diverse ondergronden klein om te proberen, daarnaast tafelblad en torso's en een grote keuze aan materialen. Mozaiek is bij uitstek geschikt om een object nieuw leven in te blazen, kom met uw object dat van alles kan wezen en geef het een nieuw leven. Met ruime ervaring en kennis helpen wij u graag op weg naar een mooi eindresultaat. De cursus start met eerste keer instructieles en brede uitleg mogelijkheden. Daarna bieden we met de aanschaf van een tienrittenkaart de mogelijkheid alle technieken te oefenen en uit te voeren. 
 
Kosten 142,50 exclusief materialen
 

Woensdagavond GLAS IN LOOD, MOZAIEK EN GLASFUSE WORKSHOPS  19.00 tot  22.00 uur (zie agenda)

Vrijdagmiddag GLAS IN LOOD, MOZAIEK EN GLASFUSEWORKSHOPS 13.00 - 16.00 uur (zie agenda)

THEETUIN  zaterdag op afspraak voor arrangementen leukste dagje uit.(zie agenda)

 Arrangementen bestaan uit een workshop mozaiek met glas, glas in lood of glasfusing in combinatie met de high tea. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.

Tevens verzorgen wij CREATIEVE VAKANTIE met drie en tweedaagse cursussen glas in lood, Tiffany of glas mozaiëk. (zie agenda)

 

Creatieve vakantie

In de zomer bieden wij drie en twee-daagse cursussen glas in lood, Tiffany en mozaiëk voor een kortere of langere vakantie in ons mooie West-Friesland met zijn historische en waterrijke steden, recreatie-oorden, weidse landschappen en authentieke lintdorpen. Er zijn vele overnachtingsmogelijkheden, hotel, camping, B&B, vrienden voor de fiets, de keus is aan u. De cursussen zijn inclusief lunch.
 
Alle informatie wordt vermeld onder de kop creatieve vakantie.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

Fotogalerij: Mozaïek workshops, cursus & arrangementen