ARRANGEMENTEN High Tea en mozaiekworkshop
 
 

VOLGEBOEKT!

 
 

We starten de dag met koffie thee en zoete lekkernijen high tea. Daarna aanvang van de workshop. We onderbreken voor de lunch met de hartigheden van de high tea en kopje soep. Vervolgens finishing touch werkstuk. We sluiten de dag af met  hartig hapje en frambozencider om te proosten op een leuke, gezellige, culinaire en creatieve dag.

 

 workshop & High Tea arrangement prijs
vlinder, libel, uil en vogelschaal  49,50 euro
vogel, bamboe schaal, kraai en lantaarn 35 cm 55,00 euro
AANBIEDING BORD WELKOM KOE OF KIP 47,50 euroCURSUS

 
Mozaiek is zeer uitgebreid in mogelijkheden in materialen en werkwijze, wij bieden diverse ondergronden en een grote keuze aan materialen. Met ruime ervaring en kennis helpen wij u graag op weg naar een mooi eindresultaat. U kunt inschrijven voor de hobby dagdelen. De eerste keer rekenen wij 17,50 voor instructie en brede uitleg mogelijkheden. Ondergronden zijn er vanaf 7,50 tuintstekers, 15,00 euro tafelblad of 49,50 torso's. Overige kosten bepaald uzelf in keuze materiaal en aantal lessen. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 125,00 euro of 15,00 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief aantal dagdelen en materialen.
 

  


 

(kleine lettertjes)

 
 

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops en cursussen  maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.

 

 

Fotogalerij: Mozaïek workshops, cursus & arrangementen