Glas in lood - Tiffany en glastechnieken CURSUSSEN

 
De dinsdagavond en donderdag- vrijdagmiddag zijn de cursussen & hobby dagdelen!
 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken 

Glas-in-lood een ambacht en hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb.

Sinds mensenheugenis wordt er glas-in-lood in raamvensters toegepast. De decoratieve toepassing van glas-in-lood wordt door de vele kleuren en maten nog steeds zeer gewaardeerd en zal uw woning een sfeer verhoging  geven.

Het vervaardigen van glas-in-lood is in de basis onveranderd en ambachtelijk gebleven. Met enthousiasme en kennis van zaken verzorgen wij een cursus van zes weken waarbij u de volledige basis eigen kunt maken.

Uiteraard geldt voor deze ambachtelijke hobby óefening baart kunst’, zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen.

Uiteraard beschikken wij over het juiste gereedschap, goede materialen, de nodige accuratesse en met een goede voorbereiding en uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn.

 Kosten cursus 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm

 

HOBBY DAGDELEN
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 110,00 euro of 12,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig.
 

 

NIEUW Cursus glastechnieken 6 weken

 
 

Kosten 185,00 euro exclusief materialen. 

Wilt u graag proeven van alle technieken dan is deze cursus iets voor u hier komen alle glastechnieken aan bod, glas in lood, tiffany, glasfusing en mozaïek en kunt u er voor kiezen alle technieken in een werk toe te passen of kiezen uit een combinatie van het aanbod wat wij bieden en bijvoorbeeld diverse tuinstekers maken.

WORKSHOPS

GLASFUSEN
 
donderdagmiddag 13.30 tot 16.00 uur, werkstuk 30x30. Kosten 75,00 exclusief standaard in diverse uitvoeringen en prijzen aanwezig.

 

TIFFANY EN WERKEN MET RANDLOOD

Elke woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur, kosten 37,50 euro p.p.

 

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops en cursussen  maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.


 

 

Fotogalerij: Glas in lood - Tiffany workshops, cursus & arrangementen