Atelier & Winkel

Onze winkel en atelier zijn gedurende de COVID-19 maatregelen ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND!
 
CURSUSSEN & gebruik Atelier
 
Wij verzorgen cursussen mozaïek, glasfusen en glas in lood - Tiffany. Daarnaast is er de mogelijkheid vrij te werken. Wij organiseren hobby - dagdelen. U kunt zelf aan het werk in het atelier. Ik ben wel aanwezig om u te helpen en te adviseren. Verder verzorgen wij het kopje koffie en/of thee met een zelfgebakken lekkernij. We werken met groepjes van minimaal vier en  maximaal twaalf personen, zodat we voldoende tijd voor u hebben. U kunt met eigen materiaal werken of bij ons aanschaffen. Voor een dagdeel rekenen wij 12,50 euro inclusief gebruik gereedschap, exclusief materiaal. Wilt u aan een groter project werken bieden wij een tienritten kaart aan voor 110,00 euro.
 
WORKSHOPS & ARRANGEMENTEN
 
Voor groepen, teambuilding, vriend(inn), familie-uitjes en of kinderpartijtjes tot 15 personen bieden wij workshops, al of niet in combinatie met high-tea.
 
HOBBYWINKEL
Mozaiek paketten voor thuis prijs
vlinder, libel, uil en vogelschaal 17,50 euro
bamboeschaal, vogel, bord koe of kip en kraai  22,50 euro
lantaarn,boeddha, 3d vlinder en zon 42,50 euro
 
 
Zelf thuis aan het werk, wij zijn geen webshop maar kunnen wel complete pakketten voor u samenstellen, kom langs in ons atelier en kies zelf uw materialen, kleuren en gereedschappen. Wij hebben alles in huis voor uw mozaïek en glas in lood - Tiffany hobby.
 
 
ECHT NIET CREATIEF WIJ VERKOPEN UIT EIGEN WERK

Fotogalerij: eigen werk