Atelier & Winkel

Onze winkel en atelier zijn gedurende de COVID-19 maatregelen ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND!
 
CURSUSSEN & gebruik Atelier
 
Wij verzorgen cursussen mozaïek, glasfusen en glas in lood - Tiffany. Daarnaast is er de mogelijkheid vrij te werken. Wij organiseren hobby - dagdelen. U kunt zelf aan het werk in het atelier. Ik ben wel aanwezig om u te helpen en te adviseren. Verder verzorgen wij het kopje koffie en/of thee met een zelfgebakken lekkernij. We werken met groepjes van minimaal vier en  maximaal acht personen, zodat we voldoende tijd voor u hebben. U kunt met eigen materiaal werken of bij ons aanschaffen. Voor een dagdeel rekenen wij 12,50 euro inclusief gebruik gereedschap, exclusief materiaal. Wilt u aan een groter project werken bieden wij een tienritten kaart aan voor 110,00 euro.
 
WORKSHOPS & ARRANGEMENTEN
 
Voor groepen, teambuilding, vriend(inn), familie-uitjes en of kinderpartijtjes tot 20 personen bieden wij workshops, al of niet in combinatie met high-tea.
 
HOBBYWINKEL
 
Liever zelf thuis aan het werk, wij zijn geen webshop maar kunnen wel complete pakketten voor u samenstellen, kom langs in ons atelier en kies zelf uw materialen, kleuren en gereedschappen. Wij hebben alles in huis voor uw mozaïek en glas in lood - Tiffany hobby.
 
 
ECHT NIET CREATIEF WIJ VERKOPEN UIT EIGEN WERK

Fotogalerij: eigen werk

<< 1 | 2 | 3 | 4