Glas in lood - Tiffany  CURSUSSEN

 
De dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur en donderdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur zijn de cursussen & hobby dagdelen!
 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken 

Glas-in-lood een ambacht en hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb.

Sinds mensenheugenis wordt er glas-in-lood in raamvensters toegepast. De decoratieve toepassing van glas-in-lood wordt door de vele kleuren en maten nog steeds zeer gewaardeerd en zal uw woning een sfeer verhoging  geven.

Het vervaardigen van glas-in-lood is in de basis onveranderd en ambachtelijk gebleven. Met enthousiasme en kennis van zaken verzorgen wij een cursus van zes weken waarbij u de volledige basis eigen kunt maken.

Uiteraard geldt voor deze ambachtelijke hobby óefening baart kunst’, zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen.

Uiteraard beschikken wij over het juiste gereedschap, goede materialen, de nodige accuratesse en met een goede voorbereiding en uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn.

 Kosten cursus 185,00 euro inclusief materiaal object 30x40 cm

 

HOBBY DAGDELEN
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 125,00 euro of 15,00 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig.
 

 

 

NIEUW dagcursus glas in lood  

 
 Zaterdag 21 januari 2023
 
dag van 10.00 tot 16.00 inclusief koffie/thee, lunch en materiaal 20x30 cm
kosten 125,00 euro
 
Een cursus in één ontwerp met alle elementen om thuis verder te kunnen werken in dit geweldige ambacht.
 
Ook mogelijk in twee dagdelen op de dinsdag of woensdag avond, hierbij vervalt de lunch en zijn de kosten 110,00 per persoon!

 

workshops en cursus gaan door bij minimale deelname van vier personen!

(kleine lettertjes)

-Ik vraag geen aanbetalingen voor mijn workshops en cursussen  maar zoals jullie op mij rekenen, reken ik  ook op jullie.

-Kom je samen met iemand of met meer personen, en één wordt onverwacht ziek, dan reken ik wel op de rest. 

-Eén week voor data mag je nog wijzigen, daarna alleen nog aanmeldingen erbij en niet meer eraf.

-Afmelden in de week voor aanvang stuur ik een factuur met 50% v.d. prijs.


 

 

Fotogalerij: Glas in lood - Tiffany cursus