Glas in lood - Tiffany  CURSUSSEN

 
De dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur zijn de cursussen & hobby dagdelen!
 

cursus glas in lood -tiffany technieken 6 weken 

Glas-in-lood een ambacht en hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb.

Sinds mensenheugenis wordt er glas-in-lood in raamvensters toegepast. De decoratieve toepassing van glas-in-lood wordt door de vele kleuren en maten nog steeds zeer gewaardeerd en zal uw woning een sfeer verhoging  geven.

Het vervaardigen van glas-in-lood is in de basis onveranderd en ambachtelijk gebleven. Met enthousiasme en kennis van zaken verzorgen wij een cursus van zes weken waarbij u de volledige basis eigen kunt maken.

Uiteraard geldt voor deze ambachtelijke hobby óefening baart kunst’, zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen.

Uiteraard beschikken wij over het juiste gereedschap, goede materialen, de nodige accuratesse en met een goede voorbereiding en uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn.

Er zijn geen vaste startdata er kan ieder moment worden ingestroomd. Er zijn een aantal gevorderde en is er regelmatig instroom van nieuwe cursisten. Dit werkt zeer prettig, het is leuk en inspirerend om met de gevorderde mee te kijken en zo hebben we voldoende tijd voor de nieuwe cursisten. 

Kosten 195,00 inclusief materiaal werk 30x40.

Wij bieden diverse patronen waarin beide technieken worden toegepast, ook kan men eigen ontwerp starten, laat dit weten. Daarna kan er een tienrittenkaart worden aangeschaft, kom met uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden en geven aan hoeveel tijd u eventueel nodig heeft en wat bijkomende kosten zullen zijn bij grotere projecten.
 

Creatieve vakantie

In de zomer bieden wij drie en twee-daagse cursussen glas in lood, Tiffany en mozaiëk voor een kortere of langere vakantie in ons mooie West-Friesland met zijn historische en waterrijke steden, recreatie-oorden, weidse landschappen en authentieke lintdorpen. Er zijn vele overnachtingsmogelijkheden, hotel, camping, B&B, vrienden voor de fiets, de keus is aan u. De cursussen zijn inclusief lunch.
 
Alle informatie wordt vermeld onder de kop creatieve vakantie.
 
 

HOBBY DAGDELEN
 
Aan de hobby dagdelen kan worden deelgenomen na het doorlopen van de cursus. Hiervoor bieden wij de tienrittenkaart aan van 135,00 euro of 17,50 per dagdeel. Inbegrepen zijn vrij gebruik van gereedschappen exclusief de oven hiervoor geldt een stooktoeslag. Wij serveren een kopje koffie of thee met wat lekkers en staan paraat voor vragen en advies. Men moet echter wel zelfstandig kunnen werken. Materiaal is niet inbegrepen, dit is ruim voorradig.
 
 
 

basiscursus glas in lood  

Twee dagdelen mogelijk op de dinsdag en woensdag avond. Een cursus in één ontwerp met alle elementen om thuis verder te kunnen werken in dit geweldige ambacht.
 
Prijs 120,00 afmeting 20x30 cm
 
 

 

Woensdagavond GLAS IN LOOD, MOZAIEK EN GLASFUSE WORKSHOPS  19.00 tot  22.00 uur (zie agenda)

Vrijdagmiddag GLAS IN LOOD, MOZAIEK EN GLASFUSEWORKSHOPS 13.00 - 16.00 uur (zie agenda)

THEETUIN  zaterdag op afspraak voor arrangementen leukste dagje uit.(zie agenda)

 Arrangementen bestaan uit een workshop mozaiek met glas, glas in lood of glasfusing in combinatie met de high tea. Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Die we beginnen met koffie of thee met zoete lekkernijen High Tea waarna de workshop. Onderbreking voor lunch met kopje soep en hartigheden High Tea en om vier uur de afsluiting met hartig hapje en frambozencider.

 

 

 

 

Fotogalerij: Glas in lood - Tiffany cursus