CURSUS

 
Op de dinsdag- en woensdag avond van 19.00 tot 21.30 uur en vrijdagmiddag losse workshops mogelijk van 13.00 tot 17.00 uur (raadpleeg voor laatste de agenda)
 
Mozaiek is zeer uitgebreid in mogelijkheden in materialen en werkwijze, 3d mozaiek, op foto mozaieken, direct of indirect waarbij allerlei verschillende gereedschappen ter beschikking staan. Wij bieden diverse ondergronden klein om te proberen, daarnaast tafelblad en torso's en een grote keuze aan materialen. Mozaiek is bij uitstek geschikt om een object nieuw leven in te blazen, kom met uw object dat van alles kan wezen en geef het een nieuw leven. Met ruime ervaring en kennis helpen wij u graag op weg naar een mooi eindresultaat. De cursus start met eerste keer instructieles en brede uitleg mogelijkheden. Daarna bieden we met de aanschaf van een tienrittenkaart de mogelijkheid alle technieken te oefenen en uit te voeren. 
 
Kosten 142,50 exclusief materialen
 

Creatieve vakantie

In de zomer bieden wij drie en twee-daagse cursussen glas in lood, Tiffany en mozaiëk voor een kortere of langere vakantie in ons mooie West-Friesland met zijn historische en waterrijke steden, recreatie-oorden, weidse landschappen en authentieke lintdorpen. Er zijn vele overnachtingsmogelijkheden, hotel, camping, B&B, vrienden voor de fiets, de keus is aan u. De cursussen zijn inclusief lunch.
 
Alle informatie wordt vermeld onder de kop creatieve vakantie.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

Fotogalerij: Mozaïek workshops, cursus & arrangementen